Vrtni centar Petrović

vcp (21)

Adresa

14226 Jabučje, Lajkovac, Kolubarski okrug

Na samom ulasku u Jabučje, u jedno od najvećih sela u Srbiji, iz pravca Lajkovca nalazi se naš rasadnik, tj. Vrtni centar Petrović. I dalje smo registrovani kao poljoprivredno gazdinstvo pod brojem 723002003003.

Počeli smo 2004. godine sa veoma malim plastenikom, ali smo svake naredne godine proširivali kapacitete zahvaljujući sve većoj potražnji na tržištu. Bavimo se proizvodnjom i prodajom baštenskog i balkonskog cveća. Sada naš rasadnik pripada novijoj generaciji velikih rasadnika, u kom smo i kvalitet podigli na najveći mogući nivo. U proizvodnji koristimo isključivo semena, reznice, supstrate i đubriva renomiranih svetskih proizvođača u cilju postizanja vrhunskog kvaliteta, kao našeg najvišeg cilja. Danas prozvodimo i kontejnerski mladi rasad, ožiljene reznice namenjene manjim proizvođačima za dalju proizvodnju.

U Vrtnom centru Petrović se proizvede preko 30 različitih vrsta cveća, gde broj dostiže i do blizu pola miliona biljaka na godišnjem nivou. Naša proizvodnja odvija se na 1500 kvadrata zatvorenog  prostora gde su uslovi kontrolisani grejanjem, savremenim sistemima za zalivanje i orosavanje, automatskim provetravanjem gde sve to reguliše i upravlja metereološka stanica. Proizvodnja se odvija i na nepunih 1000 kvadrata otvorenog prostora. Pored nekoliko radnika u proizvodnju su uključeni i svi članovi porodice. Uzeli smo učešće na brojnim sajmovima, bazarima i izložbama.

+381644944185

+381641512819

Galerija cveća